Header

MK åpnet utstillingen Nøkkelbarn på Isak Kultursenter!

Utstillingen Nøkkelbarn er et resultat av et internasjonaliseringsprosjekt initiert av fylkeskommunen. Noen av våre elever på MK har vært på en reise til Palestina. I utstillingen presenteres norske og palestinske ungdoms refleksjoner over egen identitet og kultur. Samt formidles de norske ungdommenes inntrykk og erfaringer fra reisen og de palestinske fortellingene de fikk høre. Vi var også så heldige å bli intervjuet av NRK radio og midtnytt! Utstillingen kan besøkes når Isak Kultursenter igjen åpner sine dører for publikum, og frem til 18.september 2020


Utstillingsgruppen bestående av Joakim, Ine, Ida, Lisa, Sigve, Andrea og Olav (Benedicte mangler)


Lisa blir intervjuet av NRK.


Under en flott åpningseremoni med elevinnslag og taler ble det delt ut blomster til de som i et år har jobbet fram mot denne dagen.


Ida forteller om prosessen til leder i fylkeskommunens hovedutvalg for utdanning, Kari Anita Furunes. Kari Anita Furunes hadde også en flott åpningstale.